hits

SUNDAY TO DO LIST

Heii dere! Jeg får aldri nok av å snakke om hvor mye jeg elsker søndager! Dessverre så er det mange som syns at dette er den kjedeligste dagen i uka, derfor har jeg satt opp en liste over noen superkoselige ting du kan gjøre idag!

1. Seriemarton; er det lenge siden du har sett på favorittserien din? Eller ble du ferdig med den for en stund siden? Skru på pcen og finn fram popkorn, også er det bare å streame ivei! Dette er tross alt det søndager er ment til!

2. Ansiktsmaske; Det er aldri feil og skjemme seg selv bort med en ansiktsmaske i ny og ne!

3. Lakkere negler; Skru musikken på fullt og lakker neglene dine i favorittfargen din.

4. Baking; Inviter en venninne over og lag en kake sammen!

5. Ta deg et bad; Ta deg tid til å slappe ordentlig av, før en ny uke starter.

6. Fotoshoot; Smink deg, fiks håret ditt og sett på deg noe skikkelig fint, og ta masse bilder! Kanskje sammen med en venninne?

7. Test ut nye sminkelooker; På youtube finnes det mange tusen forskjellige videoer av hvordan man kan sminke seg - se på en av dem, og test ut looken!

8. Planlegg hva du skal ha på deg; Et problem omtrent alle jenter har, er at vi aldri vet hva vi skal ha på oss - bruk søndagen til å planlegge hvilke antrekk du har lyst til å ha på deg!

9. Internettshopping; Selvom butikkene kanskje er stengt, går det fortsatt ann å shoppe!

10. Kino; Planlegg med noen venner at dere drar ut på foreksempel, kino! Eller dere kan samles hjemme hos en av dere og ha en filmkveld!

11. Rydd i skapet ditt; Det er aldri forsent og bli kvitt litt klær, kanskje du kan selge noen av de?

Det var alle tipsene jeg hadde til dere idag, håper alle sammen får en kjempe bra søndag! (Nå skal jeg legge meg under teppet og se på ganske så mange episoder av favorittserien min, tihi)

Vi snakkes om ikke alt for lenge!

Én kommentar Skjul

Lisa Rorvik

10.01.2016 kl.13:26

Kjempe fine tips :) (Ukens blogg konkurranse på min blogg nå, bli gjerne med)

Skriv en ny kommentar